Cizre’deki Kazada Ölü Sayısı 4’e Yükseldi

Cizre’de dün gece meydana gelen trafik kazasında beş aracın hurdaya döndüğü 3 kişinin öldüğü 6...

Cizre’de dün gece meydana gelen trafik kazasında beş aracın hurdaya döndüğü 3 kişinin öldüğü 6 kişinin yaralandığı kazada ölü sayısı 4’e yükseldi.

Cizre’de dün gece geç saatlerde freni boşalan mermer yüklü kamyonun neden olduğu trafik kazada ağır yaralanan 33 Yaşındaki Vesile Külter’de hayatını kaybetti.

İdil İstikametinden Cizre’ye gelmekte olan mermer yüklü kamyonun frenin boşalması nedeni ile meydana gelen kazada Kamyon Sürücüsü Resul Taş(48) ile İdris Külter(37),ve Özgür Teke hayatını kaybetmiş,Vesile Külter (33)Selim Bilen(33),Süleyman Uran(27), Kumri Kanık(58),Sadık Yalçın(25) ve Cemal Bozkurt(34) yaralanmıştı.

Reklam
Reklam

Ağır yaralı olarak Cizre Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Vesile Külter Ambulansla Diyarbakır’a sevk edilirken yolda hayatını kaybetti.Vesile Külter’in de hayatını kaybetmesi ile birlikte kazada ölenlerin sayısı 4’e yükselmiş oldu.

Cizre’de daha önceki yıllarda İdil Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazalarında yaklaşık 25 kişi hayatını kaybetmiş,40’a yakın kişi yaralanmış ve büyük çapta maddi hasar meydana gelmişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: