Cizreli Öğrenciler “gangnam Style” İle Coştu

Şırnak'ın Cizre ilçesinde, Toplum Destekli Büro Amirliği'nin düzenlediği tiyatro gösteriminde çocuklar son günlerin moda şarkısı...

Şırnak'ın Cizre ilçesinde, Toplum Destekli Büro Amirliği'nin düzenlediği tiyatro gösteriminde çocuklar son günlerin moda şarkısı 'Gangnam Style' şarkısıyla coştu.

Cizre Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği'nin "Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Verme" uygulaması kapsamında öğrencilere yönelik Çocuk Balon Tiyatro gösterimi düzenledi. Tiyatro gösterimine Cizre Emniyet Müdürü Ercan İçli, Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Turhan ve Battal Nayman, Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gülis, emniyet amirleri, kolej müdürü Fatih Açıkgöz ile ilçedeki ilkokullardan gelen çok sayıda öğrenci katıldı. Cizre Özel İstikbal Koleji'nde düzenlenen “Kahraman Kanka Zalim Krala Karşı” adlı oyun öğrencilerden büyük ilgi gördü. Tiyatro oyununda çalınan 'Gangnam Style' şarkısı öğrencileri coşturdu.

Reklam
Reklam

İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Turhan, "Polis ile çocuklar arasındaki sevgi ve güven bağlarını güçlendirmek için çeşitli sosyal etkinlikler düzenlemekteyiz. Polisin çocukların güvenliği için görev yaptığını çocukların polisin olduğu her ortamda güven içinde oynayabileceklerini; polisin görev yaptığı yerlerdeki çocukların güvenliği ve mutluluğu için çalıştığını çocuklara anlatmaya çalışıyoruz" dedi.

Toplum Destekli Büro Amirliği'nin düzenlediği tiyatro gösteriminde ilk defa tiyatro ile tanışan öğrenciler, bu tür etkinliklerin devam etmesini istedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: