Cizreli Sporcu Munis, Türkiye 2. Oldu

ŞIRNAK (A.A) - Cizre ilçesinden Mehmet Refik Munis, Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılan Muay Thai Minik ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda ikinci

ŞIRNAK (A.A) - Cizre ilçesinden Mehmet Refik Munis, Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılan Muay Thai Minik ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda ikinci oldu.

Alanya ilçesinde 24 Şubat -1 Mart tarihleri arasında düzenlenen Muay Thai Minik ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda Cizre Gençlik ve Spor Müdürlüğü Muay Thai takımı sporcusu Munis, 36 kilogramda Türkiye ikinciliğini elde etti.

Elde ettiği başarıdan dolayı büyük bir mutluluk yaşadığını ifade eden Munis, "Başarımda emekleri olan ve bana destek çıkan herkese teşekkür ederim. Başarıyı bütün Cizre halkına armağan ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Abidin Yel / Nurten Aslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: