ÇKA Mali Destek Programlarını Açıklamaya Başladı

Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) TR62 (Adana, Mersin) bölgesinde yürüteceği "2012 Yılı Mali Destek Programları"nı merkez ve ilçeler bazında proje sahiplerine

Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) TR62 (Adana, Mersin) bölgesinde yürüteceği "2012 Yılı Mali Destek Programları"nı merkez ve ilçeler bazında proje sahiplerine anlatmaya başladı.

ÇKA Proje Uygulama Birim Başkanı Türker Dölekoğlu ile Mersin Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Murat Kaplan Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda projelere katılmak isteyenlere bilgi verdi.

Dölekoğlu, "Rekabetçilik ve Yenilik", "İş Koşulları ve Yaşam Kalitesinin Arttırılması Küçük Ölçekli Altyapı" ve "Kadın İstihdamı ve Mesleki Eğitimi" alanlarında bölgesel kalkınmayı geliştirmek amacıyla yapılması teşvik edilen projeler hakkında bilgiler verdi.

Reklam
Reklam

Kadın İstihdamı ve Mesleki Eğitimine yönelik Mali Destek Programına toplam 5 milyon TL tutarında bütçe tahsis edildiğini belirten Dölekoğlu, bu miktarın, İş Koşulları ve Yaşam Kalitesinin Arttırılması Küçük Ölçekli Altyapı Programı'nda 15 milyon TL'yken, Rekabetçilik ve Yenilik alanında ise 20 bin TL tutarına çıkartıldığını kaydetti.

Dölekoğlu programlara son başvuru tarihinin ise 1 Mart 2013 olduğunu belirtti.

Programlar kapsamında potansiyel başvuru sahiplerine 2 günlük proje hazırlama eğitimleri verileceğini de ifade eden Dölekoğlu, Eğitimlere, ajansın web sayfasından 13 Aralık 2012 tarihine kadar online olarak başvuru yapılabileceğini bildirdi.

Muhabir: Derviş Çömez

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: