Clinton’ın Ofise Gelişi Sırasında Gerginlik

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek için...

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek için Dolmabahçe’deki Başbakanlık çalışma ofisine geldi. Bu sırada ellerinde ÖDP yazılı pankart ve dövizler bulunan bir grup, Clinton’ı protesto etti. Eylemciler ile polis arasında zaman zaman arbede yaşandı.

Clinton-Erdoğan görüşmesi öncesi Başbakan Erdoğan çalışma ofisine geldi. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile ortak basın toplantısı düzenleyen ABD Dışişleri Bakanı Clinton, toplantı sonrası Dolmabahçe’deki çalışma ofisine geldi. Clinton'ın ofise gelmesine az bir süre kalan ofisin karşısında bir grup eylemci toplandı. Eylemciler Clinton'u protesto etmek isteyince polis ekipleri grubun önünde barikat kurdu. Polis ekipleri grubun ofise ilerlemesine müsaade etmedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: