Clio çekilişine bir haftada 25 bin başvuru

İSTANBUL (İHA) - 11. Uluslararası Otomobil Fuarı Auto Show 2006'da Renault standına olan olan yoğun ilgi, Yılın Otomobili Renault Clio çekilişi ile zirveye çıktı. Yılın Otomobili Clio çekilişine bir haftada 25 bin başvuru oldu.

CNR Expo'da düzenlenen 11. Uluslararası Otomobil Fuarı Auto Show 2006'da Renault standını ziyaret edenler gelecekten ipucu veren konsept ürünler, ilgi çekici modeller ve ürünlerin mesajlarıyla uyumlu 3 farklı gösteri ile buluştu. Renault standında ziyaretçiler Renault ürün gamının yanı sıra 2005 ile 2006 yılında üstüste 2. kez Dünya Markalar ve Pilotlar Şampiyonluğu'na imza atan Renault F1 Team aracı ve geleceğe ışık tutan konsept otomobil Altica'yı inceleme şansı elde ettiler. Auto Show 2006'nın otomotiv sektörünün en önemli dönemlerinden olan yılın son iki ayında gerçekleşecek satışlara da büyük katkıda bulunması ve pazarı canlandırması bekleniyor. Fuar döneminde yapılan satışlar ve ziyaretçilerin yoğun ilgisi bunu destekliyor.

Reklam
Reklam

Renault standına olan yoğun ilgi, Yılın Otomobili Renault Clio çekilişi ile zirveye çıkıyor. Birbirinden çekici ürünleri inceleyen ziyaretçiler, Renault standından Yılın Otomobili Clio'yu kazanma umudu ile ayrılıyorlar. Fuarın halka açıldığı 3 Kasım'dan 10 Kasım tarihi itibariyle, bir hafta içinde Yılın Otomobili Clio çekilişine toplam 25 bin kişi katıldı. Katılım fuarın kapanış günü bugünde devam etti. Çekiliş ise, 17 Kasım tarihinde yapılacak ve talihli 22 Kasım tarihinde açıklanacak.