Çoban Yıldızı 12. yeni bölüm 2. fragman: Zühre, Fikret'e dönüyor!

Çoban Yıldızı 12. yeni bölüm 2. fragmanı yayımlandı ve Perşembe akşamı ekrana gelecek yeni bölümden yeni detaylar ortaya çıkı. Seyit, Zühre'nin dönüşü nedeniyle büyük acı içinde ve aklında sürekli neden sorusu yankılanıyor. Zühre'nin dönüşüne bir türlü anlam veremiyor. İşte Çoban Yıldızı yeni bölümden detaylar ve Çoban Yıldızı bitecek mi sorusunun resmi cevabı...

Bu Perşembe 12. bölümü ile ekrana gelecek olan Fox TV'nin yeni dizisi Çoban Yıldızı yeni bölüm 2. fragmanı izleyicilerle paylaştı. Yeni bölümden gelen bu yeni görüntüler 12. Bölüme dair yeni ipuçları içeriyor. Framanda özellikle Zühre'nin Fikret'e dönüşü sonrası gelişmelere yer verilmiş. Seyit, Zühre'nin neden böyle bir şey yaptığını kendine sorup duruyor. Seyit, kendini kaybedip tehlikeli bir duruma mı düşecek?

NEDEN ZÜHRE NEDEN?

Çoban Yıldızı yeni bölümde Seyit'in zihninde yankılanacak soru bu. Zühre neden Fikret'in yanına dönüyor. Zühre'nin neden böyle bir şey yaptığını araştırmak için harekete geçecek olan Seyit Zühre'den şok bir yanıt alacak!

BEN ARTIK FİKRET'İN KARISIYIM

Seyit, Zühre'nin bu hareketine bir anlam veremeyip araştırmaya kalktığında hayatını tehlikeye sokabilir. Fragmanın son sahnesinde Seyit ile Zühre'nin telefon konuşması görülüyor. Zühre, Seyit'e artık Fikret'in karısı olduğunu ve kendisine bir daha yanaşmamasını söylüyor. Bunları söylerken de göz yaşlarına hakim olamıyor. Peki şimdi Seyit ne yapacak? İşte Çoban Yıldızı 12. yeni bölüm fragmanı...

ÇOBAN YILDIZI BİTİYOR MU?

Çoban Yıldızı'nın final bölümüyle ilgili bir yanlış anlaşılma nedeniyle Çoban Yıldızı bitiyor mu sorusu bir anda gündeme düştü. Bu durum da dizinin hayranların ı endişelendirdi. Selin Şekerci Twitter hesabından bir açıklama yaparak endişeleri giderdi ve Çoban Yıldızı 17. Bölümünün sezon finali olduğunu ve çekimlerin devam edeceğini belirtti.