Çoban’dan Gövde Gösterisi

MHP Elazığ il teşkilatı tarafından düzenlenen Aday tanıtım toplantısı Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Bilal Çoban’ın gövde gösterisine döndü.

Yakup Kılıç Kapalı spor salonunda gerçekleşen aday tanıtım toplantısına yoğun ilgi gözlenirken 5000 kişilik salon tıka basa doluydu.

Aday tanıtıp toplantısına MHP MKYK üyesi Veysel ESEN, MHp Elazığ İl başkanı Oğuzhan Demir, Merkez ilçe başkanı A.Vahap Erdem, Eski MHP Elazığ belediye Başkanı Behçet Susmaz, Kamu sen Elazığ il başkanı Kerim Eflatun, Türk Eğitim sen Elazığ Şube başkanı Talat Efe, Ülkü ocakları yönetimi, Elazığ Belediye başkan adayı Doç. Dr. Bilal Çoban, ilçe Belediye Başkan adayları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Reklam
Reklam

Yakup Kılıç Spor salonunda düzenlenen tanıtım toplantısı halkoyunları gösterisi ve dualarla başladı. Coşkulu kalabalığın katıldığı tanıtım toplantısında Fetih suresi okunarak, MHP’nin Elazığ’da zafere kavuşması için dua edildi. “ Devletin başına devlet gelecek, Elazığ bizimdir bizim olacak, Elazığ seninle gurur duyuyor, Harput’a Hilal, Elazığ’a Bilal Gerek” sloganlarıyla devam etti.

Yanılmaz Belediye Çalışanlarını Tehdit Etmiştir

MHP Elazığ Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Bilal Çoban, “Elazığ, öyle beş yılık bir iktidar yaşayacak ki sağcısı, solcusu Alevisi Sunnisiyle herkes ‘benim oyum bu ekibe’ diyecek. Bakın göreceksiniz Allah nasip edecek belediye nasıl yönetiliyormuş bütün Türkiye görecek.” dedi.

TÜRKİYE’YE BELEDİYECİLİĞİ ÖĞRETECEĞİZ

Törende konuşan Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Bilal Çoban, 3 yıl önce başlattıkları seçim çalışmalarının 30 Mart 2014 seçimlerinde bir zafere dönüşeceğini söyledi.

Belediye başkanı seçilmesi halinde Elazığ’ı Türkiye’ye örnek gösterecek bir şehir yapacaklarını ifade eden Çoban, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

“Korkma Elazığ, bir zamanlar doğunun Paris’i, doğunun incisi olan Elazığ, inşallah MHP iktidarıyla yeniden Paris’i olacak, korkma Elazığ. Hazırlığımız var. Yüzlerce projemiz var. Gelecek stratejimiz var. Elazığ’a ilişkin hayallerimiz var. Bu hayallerimizi gerçekleştirecek kadrolarımız var. Bugün geldiğimiz noktada Elazığ, bütün göstergeler bakımından bölge ileri içerisinde en kötü il olmasını kaldıramıyoruz. Elazığ’da yaşan insanlar da kaldıramıyor. Elazığ’da yaşayan AK Partilisi, CHP’lisi, SP’lisi sağcısı, Solcusu, Alevisi, Palulusu, Baskillisi, Kebanlısı, Arıcaklısı, Harputlusu bunu kaldıramıyor. İçimize sindiremiyoruz.”

“Sizlerle birlikte çıktığımız bu kutlu yolda ben sizlerden 10 yılığına iktidar isteyeceğim. 2 dönem başkanlık istiyorum ve 2019 yılında bir miting yapacağım Allah izin verirse, Suat Bulut meydanında olacak bu miting. Suat Bulut gönüllerimizde yaşadığı gibi, ismi bu şehirde de yaşayacak. Bu şehirde meydan yok, böyle şehir mi olur diyordu rahmetli Suat Bulut. İnşallah büyük bir meydana rahmetli Suat Bulut’un ismini koyarak yaşatacağız ve bu meydanda binlerce kişiye sesleneceğiz, diyeceğiz ki 2019’da biz tekrar adayız, şunlarda bizim yapacaklarımız. Öyle beş yılık bir iktidar yaşayacak ki Elazığ sağcısı, solcusu Alevisi Sunnisiyle herkes ‘benim oyum bu ekibe’ diyecek, ‘Bu ekip belediyeyi de Elazığ’ı da yaşatacak bir ekip’ diyecek. Bu ekip sizlerle var olacak.”

Reklam
Reklam

“Elazığ’da kimse mutlu değil. AK Partililer de mutlu değil, CHP’liler de mutlu değil, Saadet Partililer de mutlu değil, oy veren vermeyen herkes bu şehirde mutlu değil. Hiç kimseye yaramadı bu şehir. Mutsuzuz mutsuz. Bu şehrin bürokratları da mutsuz. Elazığlı bürokrat istemiyorum diyenler mutsuz. Bütün bürokratlarımız merkezlere memur olarak atanıyor. Ayıp ayıp. Bu şehrin çocuklarına bunu yapmayın. Merkezi hükümet ne kadar pay veriyorsa o paydan bize de gelsin. Ama bizi rahat bırakın. Elazığ’ın çocukları bu şehri yönetebilir. Elazığ çocuğu risk alır risk.”

“Bakın göreceksiniz Allah nasip edecek belediye nasıl yönetiliyormuş bütün Türkiye görecek. Ama Elazığ çocuklarının üzerinden ellerini çekmeleri gerekiyor. Kim aday oluyorsa yerinden oluyor. Bütün Elazığlıları susturdular. Elazığ susmayacak artık. Bir vekil diyordu ‘dön kampüsüne seni rektörün yok mu? Diyordu ya, İşte ona sesleniyorum, Ey vekil buradayız burada. Meydanlara indik siyaset yapıyoruz. Sayın vekilim biz buradayız burada, olmaya devam edeceğiz.”

Reklam
Reklam

Konuşmanın ardından MHP Elazığ Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Bilal Çoban ve MHP İl ve merkez ilçe yöneticileri ve ilçe belediye başkan adayları salondakileri selamladı ve tebrikleri kabul etti.

Ajans23 / Arzu AKIN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: