Coca Cola reklamı Sıla'yı hastanelik etti

Coca Cola reklamının yeni yüzü Sıla, üç gündür hastanede tedavi görüyor. Özcan Deniz ile birlikte Coco Cola reklamı için ekran karşısına geçen Sıla'nın eleştirilere dayanamadığı iddia ediliyor.

Sıla'nın birlikte kamera karşısına geçtiği Coca Cola reklamı son günlerde hem yazılı hem de sosyal medyanın dilinde. İkiliyi yakıştıranlar olduğu gibi yakıştırmayanlar da olunca. Gençlik ve yaz temalı Coca Cola reklamı sosyal medya kullanıcılarının eleştiri odağı oldu. İddialara göre güzel şarkıcı Sıla, Özcan Deniz'le birlikte rol aldığı reklam filmi birçok olumsuz eleştiri alınca yaşadığı stres nedeniyle hastalandı.

Hindistanlı şarkıcı Dhanush'un "Why This Kolaveri Di" adlı şarkısından uyarlanan, Sıla ve Özcan deniz düeti ile adeta bir klip olan reklam, yayınlandığı andan itibaren sosyal medya gündeminden düşmedi.

Özcan Deniz ve Sıla'nın plajda romantik bir atışma yaptığı Bollywood temalı reklam filmi hakkında sosyal medyada çok sayıda olumsuz yorum ve eleştiriler yapıldı. İddialara göre sayısı oldukça fazla olan bu eleştiriler Sıla'yı çok üzdü. Şarkıcının yoğun sıkıntı ve stres nedeniyle sağlık sorunları yaşadığı ve bu yüzden üç gündür hastanede tedavi gördüğü iddia edildi.

COCA REKLAMINA SOSYAL MEDYADAN GELEN ELEŞTİRİLER

Sosyal medyanın gündemine oturan reklamla ilgili atılan bazı tweet'ler şöyle:

-Zerrin: "Sen Sıla'sın yapsana melankolik aşk şarkını. Özcan Deniz'le reklam nedir abla? Kahtalı Mıçımısın sen, çiğköfte misin, overlok kenarı mısın?"

-Metin Zakoğlu: "Coca Cola en kötü reklam filmini sanırım Özcan Deniz ve Sıla ile yapmış oldu! Hayırlı olsun…"

-Şeref Türk: "Hayatımda gördüğüm en berbat reklamlardan birisi."