Coca Cola sağlıklı içecek için kolları sıvadı

Coca Cola , cildinize ve sağlığınıza iyi gelen bir içecek üzerine yatırım yapmak için hazırlanıyor.

Coca-Cola aloe adında organik bir içecek yatırımı yapıyor.

Çarşamba günü , Aloe GLOE, Los Angeles Aloe LLC yapımcısı, Coca-Cola ile birlikte hisse elde ettiğini açıkladı. Çay ve Hindistan cevizi suyu gibi içeceklerin yanı sıra Coca-Cola'nın Gelişen Markaları (VEB) birimide katılacak.

PİYASAYA İDDİALI GİRMEYE HAZIRLANIYORLAR

Aloe GLOE yatırımı , bitki bazlı içecekleri geliştirmekte olan VEB Başkanı Scott Uzzell yaptığı açıklamada piyasa segmentinde ciddi bir şekilde girmeyi hedefliyor .

SAĞLIĞA ETKİSİ KLİNİK OLARAK KANITLANDI

Reklam
Reklam

Aloe Vera klinik cilt ve kalp sağlığını iyileştirmede kanıtlanmıştır. 200'den fazla biyolojik olarak aktif amino asitler, vitaminler, antioksidanlar, enzimler ve mineraller içerir.

3 FARKLI İÇECEKLE PİYASAYA GİRECEKLER

Los Angeles ‘ın bir parçası olan Aloe Gloe , kuruculardan olan Dany Step , Pat Bolden Ve Dino ‘nun şartı Coca – Cola şirketiyle 3 farklı gazlı içeceği rafa taşımak olduğunu açıkladı.

Aloe Gloe gerçekten sağlıklı olup olmadığını şu anda Coca-Cola için daha az önemli olabilir ama tüketicilerin soda gibi içeceklerin bir besleyici olduğunu vurgulamıştır.

Amerikalılar soda gibi içeceklerden uzak dursada , çay ve meyve suyu gibi içecekleri daha sağlıklı görüyor , Pepsi ve kola büyük içeceklerde yatırım yapmakta , bu gibi enerji içecekleri çok şeker ve kalori hatta gaz içerse bile tercih ediliyor.

ALOE VERA NE İŞE YARAR?

Cildin kolajen yapısını ve elastikiyetini korur. Cildi yumuşatır ve onarmaya yardım eder. Cildin esnekliğini arttırır. Cildi nemlendirici özelliği olması da aloe vera faydaları arasındadır.

Reklam
Reklam

Ciltteki aknelere ve sivilcelere de iyi gelir. Lekelerin yok olmasına yardım eder.

Dudakta bulunan uçuktan, genital organ ve ciddi bacak ülserlerine kadar çeşitli yaralarda başarıyla kullanılmıştır. Özellikle antivirüs etkisi nedeniyle uçuklarda 3 gün gibi kısa bir sürede iyileşmeyi sağlar.

Taze yaprakları jelatinoz bir sıvı salgılayarak tahriş olmuş deride iyileştirici etki gösterir. Güneş yanığı gibi hafif deri yanıklarına iyi gelmesi de bu şifalı bitkinin faydaları arasındadır. Egzamaya karşı da kullanılır.