Çocuğu olmayan kadının akılalmaz oyunu

Bursa'da bebeği olmadığı için eşinin kendisini boşayacağından endişelenen 26 yaşındaki F.Y.'nin akılalmaz yalanı kenti ayağa kaldırdı.

Bursa'da bebeği olmadığı için eşinin kendisini boşayacağından endişelenen 26 yaşındaki F.Y.'nin akılalmaz yalanı kenti ayağa kaldırdı. Hamile olduğunu söyleyip 9 ay boyunca karnında yastık taşıyarak eşini kandıran F.Y., gittiği hastanede doğum yaptığı bebeğinin kaçırıldığını iddia edince Bursa Emniyeti ve Sağlık Bakanlığı harekete geçti. Yapılan araştırmada, F.Y.'nin yalan söylediği ortaya çıkınca, şok olan aile özür diledi.

Merkez Yıldırım İlçesi'nde oturan F.Y., bebeği olmadığı için inşaat işçisi olan eşi 31 yaşındaki A.Y.'nin kendisini boşayacağından endişe edip ilginç bir senaryoya başvurdu. Bebeği olmadığı için 6 yıldır tedavi gören genç kadın, eşine hamile olduğunu söyleyip, 9 ay boyunca yastıkla durumu idare etti. Bu sabah sancılandığını ve doğum yapacağını söyleyen genç kadın eşiyle Şevket Yılmaz Kadın Doğum Hastanesi'ne gitti.

Reklam
Reklam

Eşi otomobili park ederken hastane içinde kaybolan kadın, telefonla aradığı A.Y.'ye, "Ben doğum yaptım. Çocuğun durumu kötü olduğu için başka bir hastaneye götürüyorlar" dedi. A.Y. ise hızlıca o hastaneye doğru yola çıktı. Bu sırada ev telefonundan arayan bir başka kadın ise A.Y.'ye, "Eşini ambulans helikopterle Ankara'ya sevk ediyorlar" dedi.

Çocuğu olmayan kadının akılalmaz oyunu | www.mynet.com/video

Hastaneleri dolaşıp yetkililerden bilgi almaya çalışan A. Y ve yakınları, çelişkili haberler üzerine polis, Sağlık Müdürlüğü ve Sağlık Bakanlığı'nı ayağa kaldırdı. Polis telsizlerinden hastanede yeni doğan bir bebeğin kaçırıldığı anonsu yapıldı. Tüm ekipler seferber olurken, polisin ulaştığı F.Y., kısa süreli çapraz sorguda bütün gerçeği anlattı.

Hastanede F.Y. ile ilgili bir kayıt bulunmadığını söyleyen Sağlık Müdürlüğü yetkililerine de tepki gösteren aile fertleri, emniyette olayın iç yüzünün ortaya çıkmasının ardından doktorlardan özür diledi.

Reklam
Reklam

Eşinden ve ailesinden korktuğu için böyle bir yalana başvuran F.Y. ise ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: