"Çocuğumu Istiyorum" Diyerek Çatıya Çıktı

Konya'da kızı kaldığı yuvaya dönmeyince "çocuğumu istiyorum" diyerek yaşadığı dört katlı apartmanın çatısına çıkan kadın, bayılınca etkisiz hale getirildi.

Konya'da kızı kaldığı yuvaya dönmeyince "çocuğumu istiyorum" diyerek yaşadığı dört katlı apartmanın çatısına çıkan kadın, bayılınca etkisiz hale getirildi. Hatice K. (42), Hamidiye Mahallesi'ndeki yaşadığı dört katlı apartmanın çatısına çıkıp, "çocuğumu istiyorum" diyerek bağırmaya başladı. Çevredekilerin kadını fark etmesi üzerine polise, 112 Acil Servis ekiplerine ve itfaiye ekiplerine haber verildi. Kadının atlama ihtimaline karşı hava yastığı açıldı. İkna edilmeye çalışılan Hatice K, bayılarak bulunduğu yere yığıldı. 112 Acil Servis ekiplerince müdahale edilen Hatice K, burada da "çocuğumu istiyorum" demeye devam etti. Hatice K, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hatice K'nin iki evliliğinden 8 çocuğu olduğu öğrenildi. Biri engelli olan çocukları için Konya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müdürlüğü kadına, 2 bin liraya yakın para desteği vermeye başladı. Yaklaşık üç hafta önce yapılan inceleme ve savcılığın kararıyla en büyüğü 13 yaşında olan 5 çocuğun, annenin bakamadığı gerekçesiyle yuva ve sevgi evlerine yerleştirilmesi uygun görüldü. Çocuklar yuvaya verilince kadına verilen paranın bir kısmının kesildiği öğrenildi. Çocuklardan birinin bugün okula gittikten sonra yuvaya dönmediği, Konya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müdürlüğünün de durumu polis merkezine bildirdiği belirtildi. Hatice K'nin ilk eşinin cezaevinde, sonradan evlendiği kişinin de hasta olduğu ifade edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: