Çocuk Akademisi öğrencileri gelişim taramasından geçti

Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Ruh Sağlığı Merkezi, Çocuk Akademisi öğrencilerini gelişim taramasından geçirdi.3-5 yaş arası 25 çocuğa yapılan taramada çocukların gelişimleri, dil becerileri, ince motor ve kaba motor becerileri ile sosyal becerileri değerlendirildi.

Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Ruh Sağlığı Merkezi, Çocuk Akademisi öğrencilerini gelişim taramasından geçirdi.
3-5 yaş arası 25 çocuğa yapılan taramada çocukların gelişimleri, dil becerileri, ince motor ve kaba motor becerileri ile sosyal becerileri değerlendirildi. Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı Çocuk Ruh Sağlığı Merkezi tarafından yapılan ve verilerin kayıt altına alındığı gelişim taramasında, Montessori eğitimi alan Çocuk Akademisi öğrencilerinin gelişimlerinin yıl sonunda tekrar yapılacak tarama ile değerlendirileceği ifade edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz