Çocuk Evleri Ve Yetiştirme Yurdu Öğrencileri Parmak Isırttı

Kars’ta çocuk evleri ve yetiştirme yurdunda kalan öğrenciler düzenledikleri ‘Kutlu Doğum’ etkinliği ile davetlileri duygulandırdı.Kars...

Kars’ta çocuk evleri ve yetiştirme yurdunda kalan öğrenciler düzenledikleri ‘Kutlu Doğum’ etkinliği ile davetlileri duygulandırdı.

Kars Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu'nca organize edilen Kars Valiliği, İl Müftülüğü ve Özel Sultan Alparslan Koleji'nin desteklediği etkinlik, İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. İl Müftü vekili Veli Sütütemiz’in açılış konuşmasını yaptığı programda, hadisler, şiir dinletisi, skeç gösterisi, ilahi dinletisi ve sema gösterisi sunuldu. Ayrıca düzenlenen salavat yarışmasında birinci olan Ayşegül Çelik’e Kars Vali Yardımcısı Karahan Daştan hediye verdi.

Reklam
Reklam

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Akın Oktay, etkinliğe katılan herkesin çocuklarının samimiyetini hissettiğini ifade ederek, “Etkinliğin farklılığı buradaydı. Tabi bugüne gelinceye kadar çocuklarımız 25 gün çalıştılar. Böylelikle Kutlu Doğum’un ne demek olduğunu öğrendiler.” şeklinde konuştu.

Etkinliğe Kars Vali Yardımcısı Karahan Daştan'ın yanı sıra Azerbaycan Kars Başkonsolos Yardımcısı Fariz Caferov ve kurum müdürleriyle çok sayıda vatandaş katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: