Çocuk Evlerindeki Miniklerden Gökçek'e Sürpriz Kutlama

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı çocuk evlerinde kalan çocuklar, Başkan Melih Gökçek’i ziyaret ederek, Babalar Günü'nü...

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı çocuk evlerinde kalan çocuklar, Başkan Melih Gökçek’i ziyaret ederek, Babalar Günü'nü kutladı.

Başkan Gökçek, Babalar Günü nedeniyle Büyükşehir Belediyesine bağlı Çocuk Evleri’nde kalan bir grup çocuğu kabul etti. Başkanlık makamındaki kabulde Başkan Gökçek, minik konuklarını tek tek 'hoş geldiniz' diyerek karşıladı. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Gökçek, zamanlarını nasıl geçirdikleri, ders durumları, herhangi bir şeye ihtiyaçları olup olmadığı gibi konularda sorular yönelterek, sohbet etti. Çocuklar da Başkan Gökçek’in Babalar Günü’nü kutlayarak, kendilerine sağlanan imkanlar ve gösterilen sevgiden dolayı teşekkürlerini iletti. Kendi yaptıkları yağlı boya bir tabloyu sunan çocuklara Başkan Gökçek de çeşitli hediyeler verdi.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediyesi tarafından 2006 yılından itibaren hizmete açılan 11 adet Çocuk Koruma Evleri’nde 4 ile 18 yaş arasında toplam 55 çocuk kalıyor. Ailelerinin ekonomik ve sosyal durumları ili olmayan bakıma muhtaç çocukların koruma altına alındığı evlerde barınmadan eğitime her türlü ihtiyaçları Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanıyor. İki eğitici annenin bulunduğu Çocuk Koruma Evleri’nde 24 saat çocuklar yalnız bırakılmayarak, aile ortamında yaşamaları sağlanıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz