Çocuk Festivalinde Yetenek Sizsiniz Rüzgarı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Çocuk Eğitim, Eğlence...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Çocuk Eğitim, Eğlence ve Bilim Fuarı birbirinden renkli görüntülerle devam ediyor.

Yetenek Sizsiniz programını 2’incilikle tamamlayan ve Türkiye’nin gönlünde taht kuran 4 yaşındaki minik baterist Baha, etkinliğin son gününde Kocaelili çocukları coşturdu. 10 bin kişinin izlediği performansıyla hem büyüklerden, hem de çocuklardan tam not alan Baha, hoş sohbeti ile de kendisini izlemeye gelen kalabalığa eğlenceli dakikalar yaşattı.

Reklam
Reklam

Bir ara programın sunucusu ile sohbet eden Baha, biraz hasta olduğunu söyleyerek “Kocaeli’nin havası bana yaramadı” deyince salon kahkahaya boğuldu. Etkinlik süresince alanda bulunan Türkiye ve dünya çocuklarının oyuncaklarını getirdiği dev oyuncak kumbarası, festival sonunda savaştan kaçıp Türkiye’deki kamplara sığınan Suriyeli çocuklara götürülecek. Böylece Suriyeli çocuklar, dünya çocuklarının oyuncakları ile oynayacak.

Minik Baha da performansının ardından kumbaraya oyuncak atarak Suriyeli kardeşlerine destek oldu. Baha’nın yanı sıra yine Yetenek Sizsiniz’in yarışmacıları Karizma Show, Kaşık Grubu ve Five Tone ateş grubu gösterilerini sergileyerek çocukları eğlendirdi. 4 gün süren ve 23 Nisan’da sona erecek olan fuarda çocuklar, Moskova Çocuk Sirki’nin gösterileriyle eğlendi, cam üfledi, araba boyadı, uçurtma yaptı, kendi uçağını tasarladı, robot üretimini öğrendi, kendi parfümünü üretti, sıfır arabaları dilediği gibi boyadı ve daha birçok etkinlikle hem eğlendi, hem de yeni bilgiler öğrendi. Fuarda ayrıca çocuklar, müzikal, tiyatro, eğlenceli atölye, gösteri, bilim şov ve planetaryum gibi çok sayıda etkinlikle buluştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: