Çocuk Fuarı’na iki günde 49 bin ziyaret

Çocuk Fuarı’nı iki günde toplam 49 bin kişi ziyaret ederek doyasıya eğlencenin tadına vardı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kocaeli Çocuk, Eğitim ve Eğlence Fuarı’na Kocaelililer yoğun ilgi gösteriyor. Bu yıl 4’üncüsünü düzenlenen 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali kapsamında açılan Çocuk Fuarı’nı iki günde toplam 49 bin kişi gezdi.

ONLARCA ETKİNLİK VAR

Yoğun ilgi gösterilen Fuarda çocuklar robot adamdan palyaçolara Karagöz Hacivattan Aşuk-Maşuk’a kadar birçok etkinliğe katılarak eğleniyorlar. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in de katıldığı Fuar’da 21 Nisan Cumartesi günü düzenlenen programla Çocuk Yüzlü Ödüller de sahiplerini bulmuştu.

Reklam
Reklam

CAİLLOU VE TARÇIN

23 Nisan Pazartesi günü akşam saat 20.30’a kadar sürecek olan Fuar’da birbirinden renkli eğlenceler yer alıyor. Fuar’ın ilk günü olan 20 Nisan Cuma günü Model Grubu sahne almıştı. 21 Nisan Cumartesi günü ise dünyaca ünlü Çin Masalı Grubu estetik ve güç gerektiren zorlu hareketleri Kocaelililer için yapmıştı. Bugün (22 Nisan Pazar) saat 17.00’da Caillou ve Arkadaşları Müzikal Show sahne alacak. Yarın da (23 Nisan Pazartesi) saat 15.00’da Tarçın ve Arkadaşları Animasyonu Kocaelili çocuklar için Fuar’da olacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: