Çocuk Gelişimi Programı Öğrencileri, Diclekent Anaokulu’nu Ziyaret Etti

Batman Üniversitesi Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri, Diyarbakır Diclekent Anaokulu’nu ziyaret etti. Öğretim Görevlisi Suna Deniz...

Batman Üniversitesi Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri, Diyarbakır Diclekent Anaokulu’nu ziyaret etti. Öğretim Görevlisi Suna Deniz Tavukçu eşliğinde Diclekent Anaokulu’na gelen öğrenciler burada miniklerle yakından ilgilendi.

Ziyarette anaokulu öğrencileri, Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerince yapılan palyaço gösterisi, çevre ve sosyal yaşamla ilgili eğitici skeçlerle eğlendi. Ayrıca öğrencilerin hazırladığı çeşitli drama kostümleri miniklere hediye edildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Batman Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Suna Deniz Tavukçu, öğrencilerin hazırladığı çalışmaları hediye etmek ve öğrencilerle minikleri bir araya getirmek amacıyla bu geziyi gerçekleştirdiklerini belirtti. Tavukçu, “Her dönem sonunda hazırlanan çalışmaları hediye etmek ve öğrencilerimize uygulamalı eğitim vermek amacıyla anaokullarını ziyaret etmeye devam ediyoruz. Ayrıca minik öğrencileri mutlu görmek bütün yorgunluğumuzu alıyor. Bu etkinliğimizde bizlerden desteklerini esirgemeyen ve her türlü yardımı sunan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam, MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bahattin İşcan ve Müdür Yardımcısı Cemil Manap’a teşekkürlerimizi sunarız.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz