Çocuk gözü ile polis resim yarışmasında Nilüferli öğrenci Bursa 1'ncisi oldu

Polis Haftası kapsamında Bursa Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Çocuk Gözü ile Polisimiz’ konulu resim yarışmasında...

Polis Haftası kapsamında Bursa Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Çocuk Gözü ile Polisimiz’ konulu resim yarışmasında Özel Nilüfer Yıldırım Koleji öğrencisi Müleyke Er, Bursa 1'ncisi oldu.

Nilüfer Toplum Destekli Polis Merkezi'nde düzenlenen törende Özel Nilüfer Yıldırım Koleji öğrencisi Er, ödülünü Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya'nın elinden aldı. Tören sonrasında tüm katılımcı öğrenciler Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü, mobese merkezi ve çevik kuvvet birimlerini gezdi.

Okul Müdürü Mustafa Seçkin, "Öğrencimizin başarısı bizleri çok mutlu etti. Nilüfer Eğitim Kurumları olarak öğrencilerin sadece ders başarısı ile değil sosyal, kültürel ve sanatsal yönleri ile de ilgilenmek ve başarılarına şahit olmak çok güzel.” dedi. Seçkin, tüm emniyet camiasının haftasını kutladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: