Çocuk Hakları Günü'nde Çocuklara Tiyatro

Çocuklara olan duyarlılığı ile tanınan, aynı zamanda kendisi de çocuk doktoru olan İzmit Belediye Başkanı...

Çocuklara olan duyarlılığı ile tanınan, aynı zamanda kendisi de çocuk doktoru olan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Dünya Çocuk Hakları Günü’nde çocukları unutmadı.

Dünya Çocuk Hakları Günü kutlamaları kapsamında Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde yaklaşık 700 çocukla birlikte Kocaeli Çevre Tiyatrosu Oyuncuları tarafından sahnelenen “ Anca Beraber Kanca Beraber” adlı oyunu izleyen Başkan Doğan, çocukların olduğu her yerde mutluluğun olduğunu hatırlatarak “onların arasındayken günün stresinden uzaklaşıyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Oyunu izleyen yaklaşık 700 çocuğa, “Hayatın çok başındasınız ve önünüzde uzun bir yol var. Bu yolda ailenize ülkenize yararlı bir insan olmak için çalışın. Haklarınızı öğrenin. Haklarınızı bilirseniz başkalarına karşı daha duyarlı ve adaletli olursunuz. Çünkü hakkını bilen kişi başkalarının da hakları olduğunu bilir” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: