Çocuk Hastanesi İpekyolu Devlet Hastanesi'nde Hizmet Verecek

Van Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Vural Polat, çocuk hastanesinin bundan sonra...

Van Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Vural Polat, çocuk hastanesinin bundan sonra İpekyolu Devlet Hastanesi’nde hizmet vereceğini belirtti.

Konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Yrd. Doç. Dr Vural Polat, çocuk hastanesinde çocuk acil, çocuk poliklinik servisi ve yoğun bakım birimleriyle hizmet verileceğini belirtti. Polat, açıklamasında, “İlimizde yaşanan deprem sonrası Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde faaliyet gösteren Çocuk Hastanesi, Sağlık Bakanlığı’nın oluru ve önerisi doğrultusunda 02 Mayıs 2013 tarihinden itibaren İpekyolu Devlet Hastanesi’nde hizmet verecektir. Burada çocuk acil, çocuk poliklinik servis ve yoğun bakım birimlerinde hizmet verilecektir. Erişkin acil hizmetleri Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde verilecektir. Erişkin poliklinik hizmetleri ve FTR bölümü İpekyolu Devlet Hastanesi’nde hizmete devam edecektir. Tüm halkımıza duyurulur” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: