Çocuk kitapları yazarı Yıldırım, kitaplarını öğrenciler için imzaladı

Çocuk kitapları yazarı Ahmet Yıldırım, Mızıkçı, Arkadaş ve Mevlana’dan Damlalar isimli eserlerini, Beypazarı Çayırlıoğlu İlköğretim...

Çocuk kitapları yazarı Ahmet Yıldırım, Mızıkçı, Arkadaş ve Mevlana’dan Damlalar isimli eserlerini, Beypazarı Çayırlıoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri için imzaladı. Okulda yapılan imza gününe Beypazarı Belediye Başkanı Cengiz Özalp'in eşi Hamide Özalp, İlçe Milli Eğitim Şube müdürleri Enver Aydıner, Mehmet Dinarlı, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Başkan Özalp'in eşi Hamide Özalp, yaptığı konuşmada, okuma alışkanlığının küçük yaşlarda kazanılması gereken bir beceri olduğunu, bu yüzden çocuklarımızı kitapla buluşturmanın çok önemli olduğunu söyledi. Özalp, çocukları, yazdığı eserlerle buluşturan Ahmet Yıldırım’a ve bu güzel olaya katkı sağlayan kitapseverlere teşekkür etti.
Okul Müdürü Hasan Uluışık da öğrencilerinin bugün, bir yazarla tanışma, sohbet etme sevinci yaşadıklarını, bu uygulamayla sözün eyleme dönüştüğünü ve kitap okumaya hatta yazmaya ilginin artacağını belirtti.
Yazar Ahmet Yıldırım da yazar olmak isteyen öğrencilere; önce çok okumalarını, sonra da hayal kurmaktan vazgeçmemelerini önererek; “İşte burada bir hayali daha gerçekleştiriyor ve sizleri Ahmet Yıldırım kitaplarıyla buluşturuyoruz. Kitapsever dostlarımızla istedik ki bu kitaplar sizlere armağan olsun.” dedi.
Öğrencilerin de yazarın özgeçmişini sunarak ve şiirlerinden örnekler okuyarak katıldığı programın son bölümünde, bütün öğrencilere, yazarın Arkadaş, Mevlana’dan Damlalar ve Mızıkçı isimli kitapları hediye edildi. Aldıkları kitapları Yıldırım’a imzalatan öğrenciler, yazarla tanışma ve sohbet etme imkanı buldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz