Çocuk Korosu Gap Radyosu'nda

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu 2011 yılında kurulan Amatör Çocuk Korosu 30 Ocak 2013 günü Gap Radyosunda canlı olarak bir konser verdi.

8–14 yaş arası çocuklardan oluşan Amatör Çocuk Korosu dinleyenlerin büyük beğenisini kazanan güzellikte bir konser vererek başarılı bir çalışmaya imza attı.

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu sazlarının eşlik ettiği program bir saat sürdü yöre türkülerinin seslendirildiği programda özellikle solo şarkılar seslendiren çocuklar gelecek için ümit verdiler.

Çocuk korosunun konserinde sevgi evlerinde kalan öğrencilerin katılmaları ayrıca çocukların velilerinin de izleyici olarak stüdyo da bulunmaları çocuk korosu konserini daha da renkli hale getirdi.

Reklam
Reklam

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Müdürü Ahmet Bulut yaptığı açıklamada, koro olarak konserlerinin devam ettiğini, 15 Şubat 2013 günü gerçekleştirilecek konserde solist olarak Dilek Sıla Bağdatlı ve Ahmet Yüce’nin katılacağını belirterek tüm halkın konsere davetli olduğunu belirtti.

Ajans23/Arzu Akın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: