Çocuk Refahı, Ankara’da Konuşulacak

Türkiye Cumhuriyeti hükümeti ile UNICEF Türkiye’nin düzenlediği Çocuk Refahı Konferansı, 25 Nisan'da Ankara'da gerçekleştirilecek. Konferansın...

Türkiye Cumhuriyeti hükümeti ile UNICEF Türkiye’nin düzenlediği Çocuk Refahı Konferansı, 25 Nisan'da Ankara'da gerçekleştirilecek. Konferansın açılış konuşmalarını Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile UNICEF Türkiye Temsilcisi Ayman Abulaban yapacak.

UNICEF'in teknik desteği ile Türkiye'de geliştirilen "Çocuk Refahı Belgesi" ve "Erken Yaşlarda Çocuk Refahı ve Kadın İstihdamı Politika Belgesi'nin başlıca bulguları Dedeman Otel'de gerçekleştirilecek konferansta paylaşılacak.

Çocuk refahını ölçmenin önemi konusunda katılımcıların bilgilendirileceği konferansta, Türkiye'de çocuk refahı göstergelerinin belirlenmesinde ulusal bir çerçeve oluşturma süreci başlatılacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: