Çocuk Sanat Merkezi'nde Anneler Günü Kutlandı

Gaziantep Valiliği koordinesinde Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülmekte olan ve Kalkınma Bakanlığı tarafından Sosyal Destek...

Gaziantep Valiliği koordinesinde Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülmekte olan ve Kalkınma Bakanlığı tarafından Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında finanse edilen Çocuk Sanat Merkezi'nde Anneler Günü dolayısıyla bir program düzenlendi.

6-16 yaş gruplarındaki çocukları sanatla buluşturan merkezde çocuklar; el sanatları, mozaik ve seramik atölyelerine anneleri ile birlikte katıldılar. Bugüne kadar çocuklarını atölyelere bırakıp çıkan anneler, bu kez sınıfları birlikte doldurarak çocukları ile birlikte seramik ve mozaik yapmanın tadını çıkardılar. Resimler, anneler için Anneler Günü'ne özel çizildi, ebru çalışmalarında laleler, karanfiller anneler için boyandı. Çocuk tiyatro toplulukları da anneleri için hazırlıklar yaptılar. Kendi el emekleri ile yaptıkları sanat eserlerini bu kez anneleri için yapmanın mutluluğunu yaşayan çocuklar kadar, hediyelerini çocukları ile birlikte yapan anneler de çok mutlu oldular.

Reklam
Reklam

Proje Koordinatörü ve Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Sema Marangoz, "Çocukların var olan yeteneklerini ortaya çıkarmak, kendilerini özgürce ifade etmelerine, estetik duygularının gelişmesine olanak sağlamak için hazırlanan Çocuk Sanat Merkezi'nde, bu kez hayaller anneler için somutlaştırıldı. Atölyelere anneleri ile katılan çocuklar, hem birlikte paylaşmanın mutluluğunu, hem de anneye kendi elleri ile hediye hazırlamanın mutluluğunu yaşadılar. Aynı şekilde anneler için de bu etkinlik, çok farklı ve özel bir anlam kazandı" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: