Çocuk Servisinde Oyun Parkı

Kütahya’nın Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi bir ilke daha imza atarak Çocuk Servisi'nin...

Kütahya’nın Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi bir ilke daha imza atarak Çocuk Servisi'nin bulunduğu ikinci katta bir odayı çeşitli oyun guruplarıyla doldurarak çocuk parkına dönüştürdü.

Hastanenin Moral ve Motivasyon Bölümü Sorumlusu Mehmet Ali Kiraz, balık ve sincap salıncak, kaydırak, basket potası ve çeşitli oyun guruplarından oluşan aletleri, isminin açıklanmasını istemeyen hayırsever bir iş adamının destekleriyle hastaneye kazandırdıklarını bildirdi.

Çocuk servisinin bulunduğu ikinci katta oluşturulan mini parka, hastanede yatarak tedavi gören çocuklar yoğun ilgi gösteriyor. Refakatçileriyle birlikte mini parka gelen çocuklar salıncakta sallanırken kaydırakta kayıyor. Kız çocukları en çok sincap salıncağa ilgi gösterirken, erkek çocuklar ise kaydırakta kaymayı tercih ediyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: