Çocuk tatilde susuzluktan öldü

Alman kadın, tatilde araçlarının bozulması üzerine dağda mahsur kalınca yardım aramaya gitti.

Almanya'dan tatil için oğlu ile İspanya'ya giden bir kadın araçlarının bozulması üzerine dağda mahsur kalırken 5 yaşındaki oğlu Tim'i yalnız bırakarak yanından ayrıldı. Kadın, 2 gün sonra dönebilirken, oğlunun susuzluktan öldüğü belirlendi.

[

](http://video.mynet.com/habervideo/Alman-cocuk-tatilde-susuzluktan-oldu/638882)

[

](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/cocuk-tatilde-susuzluktan-oldu-/6298/163319/)

Almanlar'ı şok eden olay İspanya'nın güneyindeki özerk Endülüs bölgesinin Kurtuba eyaletindeki Espiel bölgesinde meydana geldi. Alman, 40 yaşındaki Tanja K. dağlık bölgede oğlu ile birlikte kamp kurarak balık avladı.

Reklam
Reklam

Tanja K. dağlık bölgede otomobilleri ile dolaşırken araç bozuldu. Tüm çabalarına rağmen otomobili çalıştırmayı başaramayan Tanja K. 40 dereceyi geçen sıcaklıkta dağlık bölgede mahsur kaldı. Çaresizlik içerisinde kıvranan kadın, yönlerini kaybedince oğlu Tim'in yürümeye dayanamayacağını düşünerek yardım aramaya karar verdi.

Alman kadın, oğlu Tim'den otomobilin yanından ayrılmamasını isterken yardım getireceğini söyleyip uzaklaştı. Kadının saatler süren yürüyüşü ve yardım alarak dönüşü 2 günü buldu. Tanja K. yardım görevlileri ile dönünce oğlunun öldüğünü görünce şok geçirdi. Yapılan otopside otomobilin 5 kilometre uzağında bulunan Tim K.'nın susuzluktan öldüğü anlaşıldı.