Çocuk Tiyatrosu Büyük İlgi Gördü

Nazilli Belediyesi Çocuk Tiyatro Topluluğu sahneledikleri ‘Yerli Malı Yurdun Malı’ adlı oyun ile usta tiyatroculara...

Nazilli Belediyesi Çocuk Tiyatro Topluluğu sahneledikleri ‘Yerli Malı Yurdun Malı’ adlı oyun ile usta tiyatroculara taş çıkarttı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 2 seans halinde sahnelenen tiyatro oyununu çocuklar kadar büyükler de ilgiyle izledi. Belediye Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro salonunda sahne alan Nazilli Belediyesi Çocuk Tiyatro Topluluğu sahneledikleri "Yerli Malı Yurdun Malı" adlı oyun ile usta tiyatroculara taş çıkarttı. Sahnelenen oyunun her iki seansında da izleyiciler salonu doldururken oyunu başından sonuna kadar izleyen Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Öztürk, oyun sonunda tiyatroculara hediye verdi. Başkan Yardımcısı Haluk Öztürk, gurubun çalıştırıcısı Tiyatro eğitmeni Mukaddes Yüksel’e de çiçek takdim ederek emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Oyunun yazarı ve yönetmeni Mukaddes Yüksel, 6-13 yaş arası 28 öğrencinin Nazilli Belediyesi Çocuk Tiyatrosu kursunda 8 ay eğitim aldığını söyledi. Eğitimin ardından çocukların öğrendiklerini tiyatro oyununda sergilediklerini belirten Yüksel, “Oyun anlamlı mesajlarla dolu. Çocuklara sevgi, kardeşlik, barış ve dostluk mesajları ile birlikte günümüz şartlarında olumsuzluk taşıyan bazı öğretilerin hayata geçirilirken pozitif yönde olması ve yaşanması gerektiğini anlatıyor. Bu oyunumuzla Çocuklar hem öğrendi hem eğlendi" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: