Çocuk Ülkesinde Akşehir Standına Ziyaretler Sürüyor

34. TRT Uluslar arası 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında kurulan Çocuk Ülkesindeki Akşehir Belediyesi'nin standını...

34. TRT Uluslar arası 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında kurulan Çocuk Ülkesindeki Akşehir Belediyesi'nin standını AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ziyaret etti.

Mevlana Kültür Merkezi önündeki alanda oluşturulan Çocuk Ülkesinde yer alan Akşehir Belediyesi'nin standını ziyaret eden Milletvekili İlhan Yerlikaya, Akşehir'in Konya'nın en büyük ilçelerinden biri olduğunu belirterek, etkinlikte Akşehir'in ve Nasreddin Hoca'nın bulunmasından büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Reklam
Reklam

Başkan Tahir Akyürek'te, Akşehir stantlarının Çocuk Ülkesindeki en canlı ve ilgi çeken yerlerin başında geldiğini ifade ederek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Milletvekili Yerlikaya ve Başkan Akyürek Akşehir stantlarındaki incelemelerinin ardından temsili Nasreddin Hoca ile birlikte 'Dünyanın Ortası Burasıdır' platformuna çıkarak fotoğraf çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz