Çocuk vali, talimat yağdırdı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Erzurum Valiliği koltuğuna oturan ilköğretim okulu öğrencisi Fazilet Özdemir, okulun çatının akıttığını belirterek, bu sorunun çözümünü istedi.

ERZURUM (A.A) - Turgut Özal İlköğretim Okulu öğrencisi Fazilet Özdemir ve beraberindekileri karşılayan Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, ''Yeni Valimiz siz misiniz? Ben başıma böyle bir şey geleceğini zaten biliyordum'' diye espri yaptı.

Erzurum Valiliği koltuğuna oturan 6. sınıf öğrencisi Özdemir, isteklerinin özel kalem müdürü tarafından not alınmasını isteyerek, öğrenme ortamının iyi bir eğitim için birinci öncelik olduğunu vurguladı.

Erzurum'un merkezinde eğitim görmelerine rağmen, okullarının çatısının akıttığını dile getiren Özdemir, ''Bu mağduriyetimizin bir an önce giderilmesini istiyoruz. Okulumuzda sosyal faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için toplantı salonumuzun düzenlenmesini, derslerimizin daha etkin bir şekilde işlenebilmesi için de okulumuza projeksiyon temin edilmesini diliyoruz'' dedi.

Reklam
Reklam

Eksiklerinin kulak ardı edilmeden bir an önce yerine getirilmesini isteyen Özdemir, Vali Öztürk'ün isteği üzerine, telefonla aradığı Vali Yardımcısı Mehmet Gök'e, daha iyi bir eğitim alabilmek için okullarının çatısının yapılması talimatını verdi.

Özdemir'e, yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını dileyen Vali Öztürk, ''Olması gereken de buydu'' dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz