Çocuk Ve Oyun Dünyasında Çocuklar Gönüllerince Eğlendi

Türkiye’nin en genç ili Şanlıurfa’da gençlere ve çocuklara yönelik açtığı tesisler yaptığı projeler ile adını...

Türkiye’nin en genç ili Şanlıurfa’da gençlere ve çocuklara yönelik açtığı tesisler yaptığı projeler ile adını duyuran Büyükşehir Belediyesi, bölgenin en büyük Çocuk Oyun Dünyası parkı ile çocukların gönüllerince eğlenmelerine olanak sağlıyor.

Şanlıurfa’da genç ve çocuk potansiyelinin farkında olan Büyükşehir Belediyesi, yatırımlarını gençler üzerine kurmaya devam ediyor. Şehir merkezi ve 13 ilçenin tümünde havuzlar açarak yüzme kursları düzenleyen, 13 ilçenin tümüne spor kompleksleri kazandıran Büyükşehir Belediyesinde gençlere ve çocuklara yönelik yatırımları devam ediyor. Gençleri ilgi duydukları spor dallarına yönlendirmek, onları zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak adına geçtiğimiz aylarda eğitim sezonun sona ermesi ile birlikte 21 branştan oluşan yaz kursları başlatan Büyükşehir Belediyesi, bu kurslardan 6 bin 800 gencin faydalanmasına olanak sağlamıştı. Binlerce ailenin çocuklarını getirdiği Çocuk Oyun Dünyasında çocuklar gönüllerince zaman geçirirken, aileleri de oluşturulan seyir teraslarında ve kamelyalarda konaklaması sağlandı.

Reklam
Reklam

Yüzlerini güldüren tesisten dolayı Büyükşehir Belediyesine ve bu hizmetlerin öncüsü olan Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye teşekkür eden çocuklar, bu tür tesislerin devamını diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: