Çocuk Yuvası’ndaki Çocuklara Doğum Günü Sürprizi

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun eşi Ayşe Güzeloğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü’ne...

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun eşi Ayşe Güzeloğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Yuvası’nda kalan çocuklara doğum günü sürprizi yaptı.

Mersin Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yürütülen ‘Gönül Elçileri’ projesinde Türkiye 1’incisi olan Mersin’de sürdürülen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Gönüllü başvuru sayısının 5 bin 495’e ulaştığı proje kapsamında ‘gönül elçileri’ ile birlikte Çocuk Yuvası’nı ziyaret eden Ayşe Güzeloğlu, yuvada kalan Ocak ve Şubat ayı doğumlu olan çocukların doğum gününü kutladı. Yuvadaki çocuklarımızla birlikte pasta kesen Güzeloğlu, çocuklara hediyeler dağıtarak, onlarla birlikte oyunlar oynayıp halay çekti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz