Çocuk Yüzünden Silahlı Kavga: 2 Yaralı

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde çocuk yüzünden iki aile arasında çıkan sözlü tartışmanın sonunda kan aktı. Olay...

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde çocuk yüzünden iki aile arasında çıkan sözlü tartışmanın sonunda kan aktı.

Olay Yeni Mahalle 126 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, 80 AE …. plakalı otomobili ile seyir halinde olan Feridun E. yol içerisinde duran 5 yaşındaki bir çocuğa kenara çekilmesi için bağırdı. Uyarıları duymayan çocuğu kenara çekmek için aracından aşağı inen E. çocuğa iki tokat attı.

Bu sırada çocuğunun darp edildiğini gören Murat Can (40 ve oğlu Sefa Can(14) Feridun E. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Feridun E. belinden silahını çekerek kurşun yağdırmaya başladı. Murat ve Sefa Can’a kanlar içerisinde yere yığılırken E. aracına binerek olay yerinden hızla uzaklaştı.

Reklam
Reklam

Yaralılar olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis olaydan sonra kaçan şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: