Çocukça Bir Gün Geçirdiler

Adana'da polisin hazırladığı 'Çocukça Bir Gün' projesiyle 220 ilköğretim öğrencisinin yüzü güldü. Öğrenciler, eğlence merkezinde...

Adana'da polisin hazırladığı 'Çocukça Bir Gün' projesiyle 220 ilköğretim öğrencisinin yüzü güldü. Öğrenciler, eğlence merkezinde gönüllerince eğlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'nce hazırlanan projeyle, çocukların bulundukları ortamdan kısa süre de olsa uzaklaştırılarak farklı ilgi alanlarıyla tanıştırılması, kendilerine değer verildiği fikrinin geliştirilmesi amaçlanıyor. Yetkililer, çocukları eğlendirmenin onların fiziksel, ruhsal ve sosyal gelişmelerine katkı sağladığını belirterek, proje kapsamında Gökkuşağı Eğlence Merkezi'nin de katkılarıyla Anadolu ile Seniha Çobanoğlu İlköğretim Okulu'ndan 220 öğrencinin gün boyu eğlence merkezinde eğlendiğini bildirdi.

Reklam
Reklam

Bu arada, simülatörlü bilgisayar oyunlarına alışık olmayan öğrencilerden bazılarına öğretmenleri eşlik etti. Kimi motora binmenin, kimi otomobilde yarışmanın keyfini çıkaran öğrenciler, "İlk kez bir eğlence merkezinde gün geçireceğiz. Mutluyuz, biraz da heyecanlı, keşke her ay böyle etkinlikler olsa." dedi.

Öğrencilerden Sema Nur Kardaş (9), "Öğretmenlerimin beni eğlence merkezine getirmelerine çok sevindim. Arkadaşlarım da benim gibi çok heyecanlı." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz