Çocuklar Animasyon Gösterileriyle Coştu

Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Ramazan etkinlikleri bir taraftan Demokrasi...

Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Ramazan etkinlikleri bir taraftan Demokrasi Parkı’nda, diğer taraftan mahallelerde her akşam devam ediyor.

Önceki akşam gerçekleştirilen mahalle etkinlikleri serisinde, 23 Nisan İlköğretim Okulu’nun bahçesini dolduran çocuklar, birbirinden güzel çocuk oyunlarıyla coştu. Belediye Konservatuarı bünyesinde faaliyet gösteren tiyatro ekibinin, hazırlayıp okulun bahçesinde sahnelediği çeşitli animasyon gösterileri, katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Reklam
Reklam

Programın başlamasıyla birlikte hareketlenen çocuklar, önce halay çekip oynadıl, daha sonra sahnelenen çeşitli animasyonlara eşlik ederek, gönüllerince eğlendi. Zaman zaman sahneye davet edilen minik katılımcılar, animasyon sunucusunun organizesiyle çeşitli oyunlar sergiledi. Sahnede ilginç hareketlerle dikkatleri üzerine çeken palyaçoları, kimisi pür dikkat izlerken, kimisi de cep telefonuyla görüntülemeye çalıştı. Gece geç saatlere kadar devam eden programda, birbirinden güzel animasyonların akabinde katılımcılara doyumsuz bir müzik ziyafeti verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz