Çocuklar Atık Malzemelerin Gösterisi İle Eğlendi

Malatya'da ev eşyaları ve atık malzemeleriyle yapılan gösteri, çocukların ilgisini çekti.

Malatya'da ev eşyaları ve atık malzemeleriyle yapılan gösteri, çocukların ilgisini çekti.

SODES kapsamında İl Milli Müdürlüğü'nce gerçekleştirilen "Geleceğin Mucitlerini Yetiştiriyoruz" etkinliğinin final gösterisi, "Mucit Amca" olarak bilinen Melih Yalçıneli ve Elçin Yalçıneli tarafından Malatyapark AVM'de gerçekleştirildi. Çocukların da yer aldığı gösteride, farklı türlerde plastik pet piknik bardakları ile farklı tür ve kalınlıklardaki iple ördek, inek, at, eşek, aslan gibi hayvanların sesinin nasıl çıkartıldığı ve nasıl yapıldığı öğretildi. Böylelikle çocukların ev ve atık malzemeleriyle de eğlenceli oyunlar çıkartabilecekleri vurgulanmaya çalışıldı.

Reklam
Reklam

Gösteriyi Müftü Hacı Yusuf Gül, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk ve Malatyapark Genel Müdürü Ali Günaçar ile birlikte kalabalık bir topluluk izledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: