Çocuklar Bahane Uçurtma Şahane

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 9.'su organize edilen; 'Geleneksel Uçurtma Şenliği' ile birlikte gökyüzü...

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 9.'su organize edilen; 'Geleneksel Uçurtma Şenliği' ile birlikte gökyüzü adeta renklendi. Anne ve babalar, dağıtılan uçurtmaları gökyüzüne salarken, çocukları da onları izledi. Hal böyle olunca da objektiflere birbirinden renkli görüntüler yansıdı.

'23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' kutlama etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi'nce Merkez Park'ta düzenlenen şenliğe yoğun ilgi gösterildi. Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zihni Aldırmaz'ın da katıldığı organizasyonda çocuklar için bin adet uçurtma dağıtıldı. Söz konusu uçurtmaları alıp, çocukları için gökyüzüne salan anne ve babaların uğraşısı ise birbirinden ilginç ve renkli görüntüler oluşturdu. Yaşanılan anın heyecanına kapılana ebeveynler, uçurtmaları gökyüzüne salarken, çocukları da onları büyük bir keyifle izledi. Bu durum objektiflere de yansırken, ortaya renkli kareler çıktı.

Reklam
Reklam

Anne ve babalar uçurtma uçururken kendilerinden geçerek çoğu zaman çocukları unuttu. Çocuklar ise uçurtma uçurmak yerine anne ve babalarını izledi. Anne ve babalarından fırsat bulan çocuklar ise bol bol uçurtma uçurarak şenliğin tadını çıkarttı. '9. Geleneksel Uçurtma Şenliği'ne katılan kimi aileler güneşli ve sıcak havanın tadını çıkartıp, çimler üzerinde dinlenmesi de dikkat çekti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz