Çocuklar Bu Yaz İngilizce'yi Eğlenerek Öğrenecek

FMV Işık Okulları & British Side yaz okulu, ana dili İngilizce olan eğitmenler eşliğinde yaz...

FMV Işık Okulları & British Side yaz okulu, ana dili İngilizce olan eğitmenler eşliğinde yaz döneminde çocuklarının hem İngilizcelerini geliştirmesini hem de eğlenmesini amaçlayan veliler için bulunmaz bir fırsat sunuyor.

Okulların kapanmasının ardından 25 Haziran’da başlayan yaz okulunun birinci dönemine çok yoğun ilgi oldu. Bu yıl farklı bir boyutta ‘’eğitim ve spor bir arada’’ sloganı ile dizayn edilen yaz okulunun amacı, İngiltere’de bir yaz okulundan beklenebilecek eğitim ve aktivite ortamını Türkiye’de sunabilmek.

Reklam
Reklam

British Side Akademik Direktörü Sally Gayford yaz okuluyla ilgili "Velilerin yaz okullarından farklı beklentileri oluyor. Kimileri ‘çocuk yıl boyunca yoğun eğitim aldı, yazın spor yapması yeterli’ derken, diğer bir kısım ’çocuğum İngilizce konusunda daha ileri gitmeli spor çok önemli değil’ inancı taşıyabiliyor. Bizler bu yıl her iki yönde düşünen velilerimizin de isteklerini yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklar İngilizcelerini eğlenceli bir ortamda bir seviye yukarı taşıyorlarken aynı zamanda spor aktiviteleri ile de eğlenceli bir vakit geçirip bedensel gelişimlerine katkıda bulunuyolar" dedi.

Yaz okulunun 2. dönemi 23 Temmuz itibariyle başlayacak ve sınıflar 7-9, 10-12 ve 13-16 yaş gruplarına ve İngilizce seviyelerine göre oluşturulacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: