Çocuklar Buz Devri macerası yaşadı

Dünyanın en çok ilgi gören animasyon çizgi filmlerinden “Buz Devri”nin eğlence ve macera dolu etkinlikleri, filmin kahramanları Sid ve Scrat’ın da katılımıyla 19-27 Ocak tarihleri arasında Forum Mersin’de çocuklarla buluştu.Forum Mersin, yarıyıl tatiline giren çocuklar için renkli bir etkinliğe imza atarak dünyanın en sevilen çizgi filmlerinden Buz Devri konseptini miniklerin beğenisine sundu.

Dünyanın en çok ilgi gören animasyon çizgi filmlerinden “Buz Devri”nin eğlence ve macera dolu etkinlikleri, filmin kahramanları Sid ve Scrat’ın da katılımıyla 19-27 Ocak tarihleri arasında Forum Mersin’de çocuklarla buluştu.
Forum Mersin, yarıyıl tatiline giren çocuklar için renkli bir etkinliğe imza atarak dünyanın en sevilen çizgi filmlerinden Buz Devri konseptini miniklerin beğenisine sundu. Çocuklar, zorlu parkurlarla süslü macera dolu bir labirentin yanı sıra maske ve oyun hamuru etkinlikleri, Play Station oyunları, “eşini bul” oyunu, tattoo deneyimi ve greenbox fotoğraf alanlarında doyasıya eğlendi. Festival tadındaki ücretsiz etkinliklerin yanı sıra keyifli atölyelere de katılma fırsatı yakalayan çocuklar, bol bol fotoğraf çektirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz