Çocuklar Çevre Ve Hayvan Sevgisini Kursta Öğreniyor

Nevşehir’de çocuklara doğa, çevre, bitki, hayvan sevgisini ve bilincini aşılayarak, tarım, gıda, hayvancılık ve doğal...

Nevşehir’de çocuklara doğa, çevre, bitki, hayvan sevgisini ve bilincini aşılayarak, tarım, gıda, hayvancılık ve doğal dengenin korunması konularında farkındalık kazandırmak amacıyla 'Tarım Çocuk Kursu' açıldı.

Nevşehir Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Vekili Okan Yılmaz, çocuklara doğa, çevre, bitki, hayvan sevgisini ve bilincini aşılayarak, tarım, gıda, hayvancılık ve doğal dengenin korunması konularında farkındalık kazandırmak amacıyla 'Tarım Çocuk Kursu'nu açtıklarını söyledi.

Kursun 18 Haziran 2012–6 Temmuz 2012 tarihleri arasında toplam 3 hafta süreceğini kaydeden Yılmaz, kursa katılan 7–11 yaş aralığındaki 10 çocuğa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile özel bir okuldan branş öğretmenleri tarafından resim, müzik, drama, spor, kültür gezileri ve diğer sosyal aktiviteler verildiğini ifade etti.

Reklam
Reklam

'Tarım Çocuk Kursu'na katılan öğrencilere, kurs sonunda İl Müdürlüğü’nce katılım belgeleri verilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: