Çocuklar, çocuk gözüyle sergileniyor

Dünya Çocuk Hakları Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte sokakta çalıştırılan çocukların çocuklarla ilgili yaptıkları resimlerden oluşan...

Dünya Çocuk Hakları Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte sokakta çalıştırılan çocukların çocuklarla ilgili yaptıkları resimlerden oluşan sergi açıldı.
Bursa Kent Meydanı AVM, '20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü' etkinlikleri kapsamında önemli bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Açılışı yapılan sergi 20 Kasım’a kadar gezilebilecek. Kent Meydanı AVM’nin birinci katındaki sergide Bursa İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nün Çocuk ve Gençlik Merkezi’nin hizmetlerinden yararlanan çocuklardan resim kursuna katılanların yaptığı çalışmalar yer alıyor.
Sosyal Hizmetler İl Müdürü Halim Melikoğlu, Nilüfer Belediye Üyesi Gürsel Uludağ ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Muhsin Özlükurt’un açılışına katıldığı sergiye hem çocuklar, hem de büyükler büyük ilgi gösteriyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz