Çocuklar Fuarcı Martı’ya Hayran Kaldı

İZFAŞ tarafından İzmir Enternasyonal Fuarı’na özel olarak “Fuarcı Martı” maskotu tasarlandı. Çocuklara yönelik fuar...

İZFAŞ tarafından İzmir Enternasyonal Fuarı’na özel olarak “Fuarcı Martı” maskotu tasarlandı. Çocuklara yönelik fuar farkındalığı yaratılması amacıyla tasarlanan “Fuarcı Martı”, çocuklarla ilk kez “23 Nisan Çocuk Ülkesi”nde tanıştı. “Fuarcı Martı” konseptiyle kurulan İZFAŞ standı dikkat çekti.

“23 Nisan Çocuk Ülkesi”nde İZFAŞ’ın, “Fuarcı Martı” konseptli standıyla görücüye çıkan maskot, 82’inci İzmir Enternasyonal Fuarı’nda çocuklarla buluşacak, çocuklara hediyeler dağıtacak. Fotoğraf çektirmek isteyen çocuklar için özel pano alanı oluşturulduğu İZFAŞ standında, “Fuarcı Martı” panosu çocuklar tarafından büyük ilgi gördü. Çocuklarla fuarcılık atölye çalışmalarının devam ettiği İZFAŞ standında aynı zamanda hatıra olarak “Fuarcı Martı” anahtarlıkları da dağıtılıyor.

Reklam
Reklam

29 Ağustos - 8 Eylül 2013 tarihlerinde gerçekleştirilecek 82’inci İzmir Enternasyonal Fuarı ile başlatılan “Fuarcı Martı” maskotu uygulamasına gelecek fuarlarda da devam edilmesi planlanıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: