Çocuklar İçin Marka Giysiler

Harvey Nichols İstanbul, çocuklara birçok farklı markanın ürünlerini sunuyor.

Harvey Nichols İstanbul, çocuklara birçok farklı markanın ürünlerini sunuyor. Bebekler o muhteşem şirinliklerini, güzelliklerini tamamlamak için Baby Dior ve D&G giymek isteyebilirler. Babalarına özenen erkek çocukları, Ralph Lauren ve Armani'nin spor kıyafetlerini tercih ediyor. Ralph Lauren kızları rengarenk kıyafetlere bürünürken, Armani'de ise pembe ve kırmızı hakim. Modellerin izinden yürüyen çocuklar, jean'de True Religion ve 7 for All Mankind'ı tercih ediyor. Üzerinde ‘Mom loves me' yazan Goofy, Mary Poppins baskıları bulunan tişörtler her çocuğun bayılacağı türden. Çocuklar, Hunter ve Juicy Couture'un neşeli renklerdeki plastik çizmeleriyle yağmurdan korunuyorlar. Soğuk havalar Moncler'in pufidik montlarıyla çok daha kolay geçiyor.

Reklam
Reklam

2008 sonbahar ve kış sezonunun gözde tüm renk ve modellerini koleksiyonunda barındıran İdilbaby & Mamino ise, Türkiye geneli satış noktalarında Kurban Bayramı ve Yeni Yıl hediyeleriniz için siz ve çocuklarınızla buluşmayı bekliyor. Koleksiyonlarda, rahatlık ve şıklık dikkat çekiyor. İdilbaby & Mamino, annelerin ihtiyaç duydukları güvenli, sağlıklı, şık tasarımları, 0 - 4 yaş aralığı kız, erkek, bebek ve çocuklar için sunuyor.

Sonbahar-kış koleksiyonu; küçük şapkalar, neşeli elbiseler ve etekler, şirin takım eşofmanlar, bebeğinizi saran zıbın ve tulumlar, cici bodyler, ısıtan battaniyeler, şık pantolon ve sweat tshirtler, klasik ve spor gömlekler ve iç çamaşırlarını kapsayan 550 modelden oluşuyor.

Bu içerik www.cocukrehberi.com 'dan alınmıştır.