Çocuklar, kendi günlerinde gönüllerince eğlendi

Ankara'da Dünya Çocuk Hakları Günü nedeniyle bir program düzenleyen Altındağ Zübeyde Hanım Gençlik Merkezi üyeleri...

Ankara'da Dünya Çocuk Hakları Günü nedeniyle bir program düzenleyen Altındağ Zübeyde Hanım Gençlik Merkezi üyeleri gönüllerince eğlendi. Gençlik merkezinde düzenlenen bu çok özel etkinliğe Altındağ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cengiz Keskin, Sosyal İşler Şube Müdürü Sevgi Beyaz, öğrenciler ve aileleri katıldı.
Kendilerine armağan edilen günde kendi hazırladıkları program ile ailelerinin ve arkadaşlarının karşısına çıkan gençler türküler ve şiirler okudu.
Merkez yöneticisi Simay Bostancı da Türkiye’nin mirasçısı olan gençlere çok iş düştüğünü, gençlerin daha donanımlı bireyler olmaları için büyük uğraş verdiklerini, Altındağ Belediyesi’nin gençler için sağladığı imkânların önemli bir kazanım olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz