Çocuklar 'Küçük Bir Oyuncak, Büyük Bir Mutluluk' Projesiyle Sevinecek

Adana’nın Kozan ilçesinde öğrenciler, köy okullarındaki çocuklar için oyuncak toplama kampanyası başlattı. Yusuf Baysal Anadolu...

Adana’nın Kozan ilçesinde öğrenciler, köy okullarındaki çocuklar için oyuncak toplama kampanyası başlattı.

Yusuf Baysal Anadolu Lisesi tarafından ‘Küçük Bir Oyuncak Büyük Bir Mutluluk’ temasıyla hazırlanan projede ilçedeki bütün okul ve kurumlardan toplanacak oyuncaklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda köy okullarındaki öğrencilere uluştırılacak.

Projeyi tanıtmak amacı düzenlenen törende bir konuşma yapan Belediyesi Başkan Yardımcısı Zehra Özgan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Suat Tuncay Emnioğlu projeye destek olacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Adana Öğrenci Meclis Başkanı Büşra Ören, 23 Nisan’da birçok çocuğa gerçek bir bayram yaşatmayı hedeflediklerini kaydetti. Kozanlılardan destek isteyen Ören, “Projeye yardım sever Kozan halkının yoğun ilgi göstermesini istiyoruz. Katılımın yoğun olması halinde Türkiye’nin 81 iline bu oyuncaklardan göndereceğiz.” dedi.

Yusuf Baysal Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri ilk gün yaklaşık 1000 tane oyuncak bağışladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: