Çocuklar silindirle okulun duvarına çarptı

Adıyaman'da 5 yaşlarındaki iki çocuk tonlarca ağırlığındaki asfalt silindirini kullandı; minik sürücülerin kullandığı silindir okulun duvarına daldı.

Adıyaman'da 5 yaşlarındaki iki çocuk tonlarca ağırlığındaki asfalt silindirini kullandı; minik sürücülerin kullandığı silindir okulun duvarına daldı.

Olay Adıyaman'daki bir okulun bahçesinde meydana geldi. Adıyaman Belediyesi tarafından silindir ve tanker okulun arka bahçesinin asfaltlanması için bahçeye bırakıldı. Öğrencilerin okuldan ayrılmasının ardından mahallenin çocukları okulun bahçesinde oynamaya başladı. Çocuklardan 5 yaşlarındaki iki afacan çocuk, okulun bahçesinde asfaltlama yapmak için park edilmiş olan silindirin üzerine çıktı.

Reklam
Reklam

Silindirin kontağına başka bir anahtarı yerleştiren yaramaz çocuklar silindiri çalıştırdı. Ağırlığı 12 ton olan silindiri hareket ettiren minik sürücü, bahçenin bir ucundan okulun duvarına doğru silindiri ilerletti. Okulun duvarına çarpan silindir, duvarı delerken, duvar dibinde bulunan bankı parçaladı ve klima korkuluğuna hasar verdi.

Silindirle okulun duvarına daldı! | www.mynet.com/video

Minik sürücü silindirin durmasının hemen ardından korkuyla silindirden atlayarak, kaçmaya başladı. Yaşanan bu olaylar okulun güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.
Okul yönetimi daha sonra hasar gören duvarı onarırken, silindir okulun yan tarafına çekildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz