Çocuklar Süs Havuzlarına Akın Etti

İzmir'de, hava sıcaklığının artmasıyla birlikte çocuklar süs havuzlarına akın etti. Suyun kirli olmasına aldırış etmeyen...

İzmir'de, hava sıcaklığının artmasıyla birlikte çocuklar süs havuzlarına akın etti. Suyun kirli olmasına aldırış etmeyen çocuklardan bazıları giysili bazıları sadece şortla girdikleri havuzda serinlemeye çalıştı, birbirleriyle şakalaştı.

29 derecelik hava sıcaklığı ile güzel havayı fırsat bilen İzmirliler kendilerini dışarı attı. Çocuklarıyla birlikte dışarı çıkan ailelerin bir kısmı Konak ve Kordondaki kafeleri doldururken bir kısmı çimlerin üzerinde güneşlenmeyi, arkadaşlarıyla gitar çalmayı tercih etti. Konak meydanında bulunan süs havuzu ise, bunalan çocuklar tarafından oluşturulan renkli görüntülere sahne oldu.

Reklam
Reklam

Suyun kirli olmasına aldırış etmeyip süs havuzuna giren çocuklarında bir eğlence parkındaymışçasına eğlendikleri görüldü. Havuzda birbirleriyle şakalaşan çocuklar, zaman zaman koşup havuza atlayarak değişik enstantaneler oluşturdu. Bazı vatandaşların ise bu ilginç anları fotoğraf makinesi ve kameralarıyla kaydettiği görüldü. Sıcak havada gezen bir İzmirli, "İzmir'in çok sıcak ve güzel bir havası var. Kendimizi dışarı attık. Fotoğraf çekmek için bu havalar harika oluyor" dedi. İstanbul'dan İzmir'e gezmeye gelen bir vatandaş ise,"İstanbul en son bıraktığımda yağmurluydu. İzmir daha sıcak" diye konuştu.

Meteorolojiden edinilen bilgiye göre, hava sıcaklıklarının İzmir'de üç gün boyunca 27 -30 derece dolaylarında olacağı bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: