"Çocuklar Üşümesin" Kampanyası

Dünya Türkmenler Birliği, "Çocuklar Üşümesin Kampanyası" kapsamında Aladağ ilçesinden gelen 70 öğrenciyi Adana'da ağırladı.

Dünya Türkmenler Birliği, "Çocuklar Üşümesin Kampanyası" kapsamında Aladağ ilçesinden gelen 70 öğrenciyi Adana'da ağırladı. Adana'daki Türkmen Yörük Çadırı'nda misafir edilen öğrencilere palyaçolar gösteri yaptı. Daha sonra, Adnan Menderes Bulvarı'ndaki lunaparka götürülen öğrenciler öğretmenleriyle vakit geçirdi. Dernek Üyesi Musa Burhan ve Hayırsever Gizem Atlı öğrencilerle yakından ilgilendi. Adana Valisi Hüseyin Avni Coş' un katılımıyla Seyhan Oteli'nde devam eden etkinlikte, Vali Coş ve hayırsever üniversite öğrencisi Gizem Atlı'ya katkılarından dolayı plaket verildi. Öğrenciler ise Vali Coş ve Birlik Başkanı İsmail Demirdüzen' e çiçek sundu. Birlik Başkanı Demirdüzen, katkıda bulunanlara teşekkür ederek, "Valimiz ve hayırseverler tıpkı bir baba şefkatiyle toroslardaki çocuklar üşümesin diye fedakarca gayret göstermekteler. Hatta Suriyeden zorunlu göç eden insanlara da yardım elimizi uzatıyoruz, katkı sağlayan herkese çok teşekkür ederim" dedi. İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet ve bazı bürokratların da katıldığı etkinlik, öğretmenlerin oluşturduğu Türk Sanat Müziği Korosu'nun sunduğu konser ile sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: