Çocuklar Yeni Valiyi Merak Etti

Kayseri Valiliği’ne atanan Şerif Yılmaz, valilik girişinde topluca el sallayan çocuklarla sohbet etti. Çocuklar, Vali...

Kayseri Valiliği’ne atanan Şerif Yılmaz, valilik girişinde topluca el sallayan çocuklarla sohbet etti. Çocuklar, Vali Şerif Yılmaz’ı merak ettiklerini ve görmek istediklerini söyledi.

İl Özel İdaresi dönüşünde valilik girişinde çocukların topluca el sallamaları üzerine Vali Şerif Yılmaz araçtan inerek çocuklarla bir süre sohbet etti.

Çocuklarla ayrı ayrı ilgilenen Vali Yılmaz, çocukların okullarındaki dersleri ile ilgili sorular sordu. Vali Yılmaz'ın herhangi bir isteklerinin olup olmadığı sorusuna çocuklar, “Herhangi bir isteğimiz yok Sayın Valim, biz sadece sizi görmek istedik.“ diye cevap verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz