Çocuklar 'Yumurtam Kırılmasın Projesi'nde Yarıştı

Neşeli Ayaklar Anaokulu, 'Değerler Eğitimi' kapsamında çocukların sorumluluk alma duygularının gelişimine katkıda bulunmak amacıyla 'Yumurtam...

Neşeli Ayaklar Anaokulu, 'Değerler Eğitimi' kapsamında çocukların sorumluluk alma duygularının gelişimine katkıda bulunmak amacıyla 'Yumurtam Kırılmasın Projesi'ni gerçekleştirdi.

Elazığ'da sorumluluk bilincini artırmayı hedefleyen proje gereği çocuklar bir hafta boyunca kendilerine verilen çiğ yumurtaları her gün kırmadan ev ile okul arasında büyük bir hassasiyetle taşıdı. Projeyi başarıyla tamamlayan öğrenciler okul idaresi tarafından sertifika ile ödüllendirildi.

Neşeli Ayaklar Anaokulu Müdüresi Gülşen Aydın, "Öğrencilerimizin sorumluluk bilincini gizli bir şekilde geliştirmeyi amaçlayan projemizi başarıyla tamamladık. Öğrencilerimiz özenle hazırladıkları koruma kaplarındaki yumurtalarını bir hafta boyunca kırmadan taşıdılar ve sertifikalarını alırken büyük mutluluk yaşadılar." dedi.

Reklam
Reklam

Bu ve bunun gibi projeleri sürekli yaptıklarını belirten Aydın, amacımız öğrencilerimizi iyi ve sorumluluk bilinci içerisinde yetiştirmek olduğunu kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: